LIRIK LAGU JAWA/JOWO ROHANI

MONGGO SAMI DEREK GUSTI

MONGGO SAMI DEREK GUSTI
MONGGO SAMI DEREK GUSTI

GUSTI YESUS JURU WILUJENG
MONGO – MONGGO SAMI DEREK GUSTI

GSJA-Plampangan

KULO DEREK GUSTI

KULO DEREK GUSTI
KULO DEREK GUSTI

MANAH SISAH LAN BINGAH
KULO DEREK GUSTI

PROKONCO

Prokonco Podo Elingo

Urip Neng Donyo ra Langgeng

Koyo kembang suket ing oro -oro

sedhelo mekar endah, sedhelo maneh alum

wusono garing tanpo guno

Delengen jagad’e akeh bencono

pratondo wes cedhak rawuhe

podo mratobato Yesus margane

kamulyan, kaswargan

cumawis mring kowe

Ngabekti podo ngabektio

lumpukno bondo ing swargo

awit bondo ing donya ora langgeng

neng donyo okeh durjono

lan akeh rayap ngenget

ngabekti podho ngabektio

5 comments on “LIRIK LAGU JAWA/JOWO ROHANI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s